T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KARABÜK / SAFRANBOLU - Ünsal Tülbentçi Ortaokulu

Latif GÜRBÜZER - Okul Müdürü

                1970 yılında Karabük´ün Ovacık ilçesi Ekincik Köyü´nde doğdu. İlkokulu Ekincik Köyü´nde ortaokul ve liseyi Ovacık´ta bitirdi. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi  K.K.E.F.  Eğitim  Bilimleri Bölümü Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık dalında 4 üzerinden 3,14 lisans derecesi ile mezun oldu. Göreve   1995  yılında  sınıf  öğretmeni  olarak  başladı.  1998  yılında Eskişehir Fatih Fen Lisesine  rehberlik öğretmeni  olarak  atandı.  Ardından Ticaret Meslek Lisesi, Endüstri Meslek Lisesi, Anadolu Meslek ve  Kız Meslek Lisesinde rehberlik öğretmeni olarak görev yaptı.

               2005 yılında  Safranbolu Anadolu Meslek ve  Kız Meslek Lisesinde müdür vekili olarak göreve başladı.  2007 yılında  Safranbolu Anadolu  Öğretmen  Lisesi  kurucu  müdürlüğe  görevlendirildi.  2010 yılında Mehmet Vergili Fen Lisesinde müdür başyardımcısı olarak göreve başladı. Mart 2021 tarihine kadar Safranbolu Ali Baba Anaokulu Müdürlüğü  görevini yaptı. Mart 2021 itibarıyla Ünsal Tülbençi İlkokulu/Ortaokulu Müdürlüğü görevini yürütmektedir.

Görev süresi boyunca 40 dan fazla mesleki eğitime katıldı.

Yaptığı proje ve çalışmalarından dolayı biri Milli Eğitim Bakanlığından  olmak üzere  iki takdir iki teşekkür belgesi aldı.

Latif GÜRBÜZER evli ve üç çocuk babasıdır.